Minőségbiztosítási rendszerünk

Jelenleg 3 ezrelék alatti a panaszok aránya!

szorólap

Számunkra a megrendelő elégedettsége elsőrendű cél, mivel ez egy bizalmi kapcsolatra épülő szolgáltatás.

Ennek érdekében több szintű minőségbiztosítási rendszerünk van érvényben.

A terjesztés megkezdése elött egyeztetés a megrendelővel.

Megrendeléskor a megrendelővel nemcsak példányszámot, gyakoriságot, kezdő és befejező dátumot egyeztetünk hanem kitérünk arra is, hogy térképen határozzuk meg a terjesztés pontos helyszinét. Megbeszéljük azt is, hogy ahol gyüjtő ládák vannak milyen eljárást kövessünk. Tudni kell, hogy a lakótelepeken (ahol zárt lépcsőházakban vannak a levélszekrények) körülményes, illetve sokszor lehetetlen a postaládákba helyezni a nem névre szoló küldeményeket. Természetesen ezekben az esetekben is igyekszünk minden tölünk elvárhatót megtenni annak érdekében, hogy a küldemény eljusson a célhoz.

A terjesztők folyamatos ellenőrzése.

A terjesztők akikkel együttmüködünk már hosszabb ideje végzik ezt a munkát, ezért a területüket jól ismerik. Általában igyekszünk úgy kiválasztani Őket, hogy ott dolgozzanak amelyik környéken élnek, ez azért jó mert napra kész információik vannak a területen élőkről. Sokszor személyesen is ismerik az ott lakókat és ez azzal az előnnyel jár, hogy célzottan fel tudják hívni a figyelmet a küldemény tartalmára. Az alapos helyismeretüknek köszönhetően nem szoktak kimaradni eldugott utcák, épületek. A terjesztők tisztában vannak azzal, hogy fizetést csak az elvégzett munka után kapnak! Vannak ellenőrző személyeink akik az adott területen laknak, vagy közeli hozzátartozóik élnek ott. Ezzel szinte órára pontosan lehet meghatározni, hogy a terjesztés mikor történt meg. Sokszor az adott területre kimegyünk a terjesztés időpontjában hiszen a munkatársunkkal egyeztettük, hogy mikor kell kivinni az adott anyagot.

Terjesztés befejezésekor a területen véletlenszerűen kiválasztott címek ellenőrzése.

Amikor a terjesztésre kijelölt időpont elmúlik akkor a terjesztővel együtt megyün ki az adott területre és személyesen kérdezzük meg az ott élőket, hogy az adott anyagból kaptak-e és, hogy mikor. A megkérdezettek száma a terjesztett mennyíség 1%-a szokott lenni. Mivel ez a terjesztővel együtt történő bejárás, ezért az esetlegesen felmerülő hibákra fel tudjuk hívni a figyelmét, és megoldást is keresünk azonnal. Amennyíben ezen az ellenőrzésen rendben találtuk a terjesztést, ebben az esetben fogadjuk el elvégzettnek a terjesztő munkáját.

Megrendelővel illetve megbízottjával közös ellenőrzés.

Az ellenőrzéseknek az egyik legfontosabb része az amikor a megrendelővel tartunk közös ellenőrzést. Ilyenkor az adott területet és időpontot is a megrendelő határozza meg. Ez azért is jó mert a megrendelő személyesen gyöződhet meg az elvégzett munkáról.